1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ
Αριθμ. 966/2 - ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020,
ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση
στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική
που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και
σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη 
ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην
ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην
ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών,
Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών
Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.
210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η Οδική Ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα που διέπει τη λειτουργία της Αττικής Οδού. Η άρτια συντήρηση του συνόλου της υποδομής και η διαρκής μέριμνα των ανθρώπων μας τόσο με προληπτικές ενέργειες, όσο και με άμεση ανταπόκριση ανά πάσα στιγμή, κατατάσσουν την Αττική Οδό ψηλά στη συνείδηση των πελατών μας, όπως αποτυπώνεται στις έρευνες ικανοποίησης.

Ωστόσο η θέση της χώρας μας, σε αριθμούς θνησιμότητας, εξακολουθεί να παραμένει υψηλή ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης. Πάγιος στόχος μας, λοιπόν, είναι να διαδώσουμε το μήνυμα της Οδικής Ασφάλειας και να συμβάλλουμε στην ορθή οδηγική συμπεριφορά, σε όλα τα επίπεδα, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και παραμένοντας προσηλωμένοι στον σκοπό αυτό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αττική Οδός, πραγματοποιεί κάθε χρόνο ενημερωτικές εκστρατείες, για την Οδική Ασφάλεια, απευθυνόμενη όχι μόνο στο ευρύ κοινό αλλά και σε ειδικές, ευάλωτες ομάδες που βρίσκονται στον δρόμο όπως τα παιδιά αλλά και οι δικυκλιστές.

Τους λόγους για τους οποίους η Αττική Οδός επιλέγει να δώσει έμφαση σε αυτές τις ειδικές ομάδες, μέσω των ενημερωτικών εκστρατειών της, τους αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά: σύμφωνα με την έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας, τα τροχαία ατυχήματα είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου στα παιδιά ηλικίας 5 - 14 ετών (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, 2008).     

Επισημαίνεται δε ότι τα σοβαρά τροχαία με δικυκλιστές, συχνά, αποτελούν το 100% των σοβαρών συμβάντων που αντιμετωπίζει η Αττική Οδός, τη στιγμή που τα δίκυκλα καλύπτουν το πιο μικρό ποσοστό των διελεύσεων.

Οι ενημερωτικές εκστρατείες της Αττικής Οδού για την Οδική Ασφάλεια, δημιουργούνται και σχεδιάζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στη στρατηγική και τους στόχους του αυτοκινητόδρομου. Για τον σχεδιασμό τους χρησιμοποιούν διαφορετικά εικαστικά και εναλλαγές με έξυπνα κείμενα και σύμβολα, ώστε το ενδιαφέρον του θεατή να παραμένει ζωντανό.

Ο σχεδιασμός των εκστρατειών για τη σπουδαία αυτή υπόθεση αφυπνίζει το κοινό κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα ενώ, συχνά, παρουσιάζονται και στατιστικά στοιχεία όπως τα παραπάνω που τεκμηριώνουν κάθε τοποθέτηση.  

Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε υλικό για κάποιες από τις ενημερωτικές αυτές εκστρατείες.