1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ
Αριθμ. 966/2 - ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020,
ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση
στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική
που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και
σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη 
ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην
ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην
ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών,
Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών
Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.
210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

Οι δύο εταιρείες υλοποιούν δράσεις που ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τόσο τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου, όσο και το ευρύ κοινό, πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας. Το 2018 πραγματοποιήθηκαν:

 

  • Εκπαιδευτικά προγράμματα για την οδική ασφάλεια: 815 μαθητές εκπαιδεύτηκαν μέσω του διαδραστικού σεμιναρίου «Μάτια Ανοιχτά στον Δρόμο» και 4.724 μαθητές παρακολούθησαν την εκπαιδευτική παράσταση «Αττικούλης». Τέλος, το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια», σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ, έχουν παρακολουθήσει, μέχρι το τέλος του 2018, 68.900 παιδιά από όλη την Ελλάδα.
  • Ραδιοφωνικά σποτ για την οδική ασφάλεια.
  • Δωρεές σε Μ.Κ.Ο ύψους €10.025.
  • Δωρεές σε σχολεία και λοιπούς φορείς: Η/Υ, πετρελαίου θέρμανσης, ρουχισμού, αεροπορικών εισιτηρίων για διαγωνισμούς ρομποτικής, κ.ά.
  • Επισκευές σχολικών κτιρίων, για τις οποίες οι εταιρείες ανέλαβαν το κόστος των υλικών, ενώ εργαζόμενοι συνεισέφεραν εθελοντικά με την εργασία τους.
  • Ενημερώσεις μέσα από τις Πινακίδες Ηλεκτρονικών Μηνυμάτων (VMS), σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος Ειδοποίησης των Πολιτών σε περίπτωση εξαφάνισης παιδιών (Amber Alert).
  • Συνεργασίες με τους περισσότερους φορείς που προωθούν την οδική ασφάλεια στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Μερικοί από αυτούς είναι: η Ειδική Μόνιμη Eπιτροπή Οδικής Aσφάλειας της Βουλής, ο Σύλλογος Eλλήνων Συγκοινωνιολόγων, το Σωματείο  Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος, η EΥΘΥΤA, το Ινστιτούτο Οδικής Aσφάλειας (Ι.Ο.AΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», κ.ά.
  • Συμμετοχές των στελεχών του έργου ως μέλη σε επιτροπές εθνικών και διεθνών φορέων, που καθορίζουν τις διεθνείς προδιαγραφές των μεταφορών και της λειτουργίας των αυτοκινητόδρομων, όπως είναι η HELLASTRON (Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με Διόδια - HELLenic ASsociation of Toll ROad Network),

η Eυρωπαϊκή Ένωση Aυτοκινητόδρομων με Διόδια (Association Européenne des Concessionnaires d'Autoroutes et d'Ouvrages à Péage - ASECAP), η Eπιτροπή του Eθνικού Eρευνητικού Συμβουλίου για τις Μεταφορές των Η.Π.A. (Transportation Research Board of the National Academies - TRB) και η Διεθνής Ένωση Aυτοκινητόδρομων (International Bridge, Tunnel and Turnpike Association - ΙΒΤΤΑ).

  • Συνεργασίες και υποστήριξη Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών οργανισμών.
  • Τέλος, οι εταιρείες στηρίζουν σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Το 2018, οι εταιρείες στήριξαν το 24οΔιεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας», και το 8ο Athens Open Air Film Festival.